вівторок, 19 грудня 2023 р.

Грандіозна подія для усієї громади!

 Грандіозна подія для усієї громади!

🎁Сьогодні ми урочисто відкрили повністю реконструйовану Чорнушовицьку гімназію для 80 учнів та 20 дошкільнят округу.
Масштабне перевтілення будівлі, яка була в аварійному стані через зруйнований фундамент, горищне перекриття і покрівлю.
Для реалізації проєкту за період 2021-2023 роки загалом скеровано 24 840,876 тис. грн (з них обласний бюджет – 19 500,000 тис. грн; кошти громади – 5 340,876 тис. грн).
✅За ці кошти провели повну реконструкцію будівлі із переплануванням частини під дошкільний заклад, утеплили горище та фасад, замінили покрівлю даху, вікна та двері, встановили систему блискавкозахисту, провели гідроізоляцію. Крім цього, тепер заклад має локальні очисні споруди та модульне укриття.
Відтепер Чорнушовицька гімназія-сучасний, якісний, а головне безпечний та безбарʼєрний простір, де усі учасники освітнього процесу перебуватимуть в однаково комфортних умовах.
Також дякуємо громаді за участь у сьогоднішньому заході🫶🏻 і усім, хто долучився до благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ. Спільними донатами вдалося зібрати 1️⃣7️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ грн для наших вояків-земляків, які зараз боронять нас на передовій!
А усім батькам, дітям, колективу Чорнушовицької гімназії зичимо натхнення, успіху, єдності та високих досягнень в оновленому храмі знань!
🇺🇦Слава ЗСУ! Слава Україні!












Немає коментарів:

Дописати коментар