пʼятниця, 11 травня 2018 р.

«День Матері – Свято Матері – Свято Любові».


 З пошани до матері починається Людина. Пам’ятаймо це, як хочемо, щоб наш рід не перевівся, щоб діти виросли милосердними, чуйними людьми. З цією метою 11.05.2018 року у Чорнушовицькому НВК   у дошкільній групі відбулось музичне дійство під назвою «День Матері – Свято Матері – Свято Любові».





Діти разом з вихователькою Ниркою Марією Святославівною вшанували рідних матусь, які знову завітали до дошкільнят. Педагог-організатор Гунька Є.Є, та вихователь Нирка Марія Святославівна подбали про духовне, музичне та естетичне збагачення дітей під час свята. Доказом цього було цікаве оформлення залу, українське вбрання дітей.
      
                          



                      
Спільне переживання святкової події було радісним і пізнавальним для дітей, , морально підносило її в прагненні зробити своїм виступом приємне рідній матусі. А на завершення свята малята дарували мамам  квіти і найтепліші поцілунки.

Директор НВК Гнатів М.І. подякував  дошкільнятам за гарний виступ ,а метерям  побажав міцного здоров’я, , радості від дітей , щастя і добра на довгі літа!”


Немає коментарів:

Дописати коментар