пʼятниця, 23 березня 2018 р.

"Природа-наш дім".

"Ми всі несемося вдалину на одній і тій же планеті,бо ми-екіпаж одного корабля..." Слова Антуана де Сент-Екзюпері послужили путівником проведення виховної години у 6 класі Чорнушовицького НВК "Природа-наш дім". Такий захід класний керівник Марія Гуль провела з метою формування відповідального і дбайливого ставлення до природи,що базується на екологічній свідомості.
                           
 Виховна година пройшла в урізноманітнений спосіб.Було запрошено старшого державного інспектора у Львівській області,який вів із учнями цікавий діалог. Діти підготували проекти " Рідкісні рослини і тварини",а також такі питання:"важливість води","безпека лісу","природні стихії".







 
Григорі Гуль цікаво і доступно розповідав дітям про природні заповідники,взаємозв'язок людини і природи. А ще подарував учням плакат про тварин з Львівської області,занесених до Червоної книги,брошури "Шкідливість радіовідходів"," Заповідні місця Львівщини",наклейки "бережи первоцвіт"," сортування відходів","використання екологічної тари".
                                       
 На виховній годині були присутні батьки,які щиро подякували за цікаву інформацію для дітей". Логічним завершенням стали влучні слова гостя:"Будь-яка нанесена шкода природі є гріхом..."

Немає коментарів:

Дописати коментар